Segueix en directe el vermut escènic i la presentació de 'Maricón perdido' amb Bob Pop, Candela Peña, Bea Liebe i Marwa Bakhat

07/06/2021 - 10:22

El vermut escènic en format de taula rodona permetrà presentar el darrer treball audiovisual d'aquests artistes, que debatran amb la directora de L'Altre Festival i amb l'actriu de La Jarra Azul.

El vermut escènic en format de taula rodona permetrà presentar el darrer treball audiovisual d'aquests artistes, que debatran amb la directora de L'Altre Festival i amb l'actriu de La Jarra Azul.

Dissabte 12 de juny a les 12 h en el CC Baró de Viver: No et perdis la presentació del darrer treball del creatiu Bob Pop, qui ha traslladat a l’audiovisual aquesta ficció lliurement inspirada en la pròpia vida de l’escriptor. Maricón perdido, produïda en exclusiva per TNT en col·laboració amb El Terrat, compta amb la tasca de reconegudes actrius com Candela Peña, a qui també hem convidat al cicle Calidoscopi Cultural 2021 per parlar d’arts escèniques, perifèria i transformació social.

Tot un esdeveniment que inclourà les experiències de Bea Liebe, directora de L’Altre Festival sobre arts escèniques i salut mental, i de Marwa Bakhat, integrant de la companyia artística La Jarra Azul, creada i amb seu a la Trinitat Vella. La sessió estarà moderada per l’artista i programador Ôscar García Recuenco i es podrà seguir, tant a nivell presencial (places exhaurides) o a través de l’streaming que es facilitarà mitjançant aquest link i del web de Districte de Sant Andreu.

La cloenda de la presentació correrà a càrrec del músic Emil et il, grup resident al Centre Cívic Baró de Viver.

Emil et il

Emil et il és el projecte musical de l’actor i cantant Edu Tudela. El 25 de gener va sortir en totes les plataformes digitals el seu primer treball musical “Suspiro en la existencia” produït pel guitarrista i productor musical Raúl Juan. El pop-rock i l’indie és l’estil que més s’apropo a aquest primer treball d’Emil et il. Les llestres de “Suspiro en la existencia” són una oda a les emocions, a la sensibilitat, a la delicadesa, a la lluita i la força que tenim tots els éssers humans i que molts cops hem d’amagar sota la màscara de la frivolitat en un entorn social sovint hostil. Amb ganaes de ballar, cantar, emocionar… Edu Tudela surt a l’escenari per explicar aquestes petites històries en forma de cançons acompanyat per una formació de 4 músics.

Més informació