Coneix els projectes educatius del Districte amb la campanya 'Als barris tenim classe'

30/04/2021 - 11:02

L'objectiu del projecte és visibilitzar tots els centres educatius i els projectes que hi desenvolupen al llarg de l'any per fomentar el coneixement de la nostra xarxa d'escoles, instituts i serveis d'ensenyament.

L'objectiu del projecte és visibilitzar tots els centres educatius i els projectes que hi desenvolupen al llarg de l'any per donar suport a totes les actuacions així com fomentar el coneixement de la nostra xarxa d'escoles, instituts i serveis d'ensenyament.

Durant tot aquest 2021, el Districte de Sant Andreu reivindicarà el sector educatiu del territori per visibilitzar els diferents projectes que es desenvolupen a cada centre d’ensenyament dels barris. A través d’entrevistes, reportatges i notícies d’actualitat traslladarem les aules al centre del web i xarxes del districte per apropar cada tasca del sector de l’ensenyament a tota la ciutadania dels barris. D’aquesta manera ampliarem la xarxa de la comunitat educativa i implicarem els diferents sectors poblacionals en el coneixement i la millora constant de les diferents aules del districte.

Al llarg d’aquest mes podràs conèixer les experiències en consum responsable i sostenibilitat que s’han impulsat a diversos centres, entre ells, el Molí de Finestrelles, aprofundir en les propostes formatives de l’Escola Baró de Viver i l’institut Joan Fuster, i, a més, visualitzar altres maneres d’entendre l’ensenyament i la vida en comunitat. El butlletí d’aquest mes es completa amb la informació de serveis de les dates de preinscripcions per a diferents nivells formatius i amb altres projectes de millora que s’han desenvolupat a escoles com Emili Juncadella.

Pots seguir tots els continguts subscrivint-te al nostre butlletí i seguint-nos a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.