Coneix els projectes educatius del Districte amb la campanya 'Als barris tenim classe'

24/03/2021 - 13:51

L'objectiu del projecte és visibilitzar tots els centres educatius i els projectes que hi desenvolupen al llarg de l'any per fomentar el coneixement de la nostra xarxa d'escoles, instituts i serveis d'ensenyament.

L'objectiu del projecte és visibilitzar tots els centres educatius i els projectes que hi desenvolupen al llarg de l'any per donar suport a totes les actuacions així com fomentar el coneixement de la nostra xarxa d'escoles, instituts i serveis d'ensenyament.

Durant tot aquest 2021, el Districte de Sant Andreu reivindicarà el sector educatiu del territori per visibilitzar els diferents projectes que es desenvolupen a cada centre d’ensenyament dels barris. A través d’entrevistes, reportatges i notícies d’actualitat traslladarem les aules al centre del web i xarxes del districte per apropar cada tasca del sector de l’ensenyament a tota la ciutadania dels barris. D’aquesta manera ampliarem la xarxa de la comunitat educativa i implicarem els diferents sectors poblacionals en el coneixement i la millora constant de les diferents aules del districte.

Al llarg d’aquest mes podràs conèixer tota l’experiència educativa de centres com l’institut Puigvert, el servei professionalitzador del Rubió i Tudurí i les propostes de l’institut Vapor de Fil. També podràs accedir a activitats innovadores com el certamen literari ‘Textos, Be(r)sos y Viceversa’ que impulsa el Centre Cívic Trinitat Vella amb les escoles del barri i les tasques de serveis públics municipals com el Centre de Recursos Pedagògics o el Pla de Dinamització Juvenil. Per últim, et proposarem tota la informació de les portes obertes de l’Escola Municipal de Música Mestre Pich Santasusanna de Sant Andreu.

Pots seguir tots els continguts subscrivint-te al nostre butlletí i seguint-nos a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.