El Districte de Sant Andreu reforça la visibilitat dels centres educatius amb la iniciativa 'Als barris tenim classe'

25/02/2021 - 13:26

L'objectiu del projecte és donar a conèixer tots els centres educatius i els projectes que hi desenvolupen al llarg de l'any per donar suport a totes les actuacions així com fomentar el coneixement de la nostra xarxa d'escoles, instituts i serveis.

L'objectiu del projecte és donar a conèixer tots els centres educatius i els projectes que hi desenvolupen al llarg de l'any per donar suport a totes les actuacions així com fomentar el coneixement de la nostra xarxa d'escoles, instituts i serveis d'ensenyament.

Durant tot aquest 2021, el Districte de Sant Andreu reivindicarà i donarà suport a la visibilitat dels diferents projectes educatius que es desenvolupen a cada barri del territori. A través d’entrevistes, reportatges i notícies d’actualitat traslladarem les aules al centre del web i xarxes del districte per apropar cada tasca del sector de l’ensenyament a tota la ciutadania dels barris. D’aquesta manera ampliarem la xarxa de la comunitat educativa i implicarem els diferents sectors poblacionals en el coneixement i la millora constant de les diferents aules del districte.

Pots seguir tots els continguts subscrivint-te al nostre butlletí i seguint-nos a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.