El jurat dóna a conèixer els Premis Sant Andreu 2020

27/11/2020 - 12:39

Societat. El jurat dels Premis Sant Andreu ha decidit els guanyadors en una edició molt especial, tant pel context de pandèmia com pels canvis que s'han introduït enguany.

Les entitats de comercials del Districte i l'Associació AREP guanyen els nous premis especial i al millor projecte, respectivament. Les persones professionals dels centres d’atenció primària i de les residències del Districte de Sant Andreu s'emporten la distinció personal. Quatre entitats més reben una altra distinció amb motiu del seu aniversari.

El jurat dels Premis Sant Andreu ha decidit que aquests siguin els guanyadors d’aquests guardons en un any molt especial, tant pel context de pandèmia com pels canvis que s’han introduït enguany. Els guanyadors són els següents:

-Premi al millor projecte: Associació AREP. Dotat amb 1500€.

-Premi especial: Entitats comercials del Districte. Dotat amb 1000€.

-Distinció personal: Persones professionals dels centres d’Atenció primària i de les residències del Districte de Sant Andreu.

-Distinció per aniversari:

    • SCE La Lira, pels seus 150 anys
    • Grup de Teatre Antifaz, pels seus 50 anys
    • Cordada, pel seus 25 anys
    • Colla Jove de Barcelona, pels seus 10 anys

L’entrega de premis, que normalment es fa a l’inici de la Festa Major de Sant Andreu, enguany no es podrà realitzar en aquestes dates. Està previst que la cerimònia es dugui a terme quan la situació de pandèmia ho permeti per tal que els guardonats puguin rebre les diferents distincions davant del veïnat.

Com a gran novetat i en el context social de la covid-19, enguany es volien incentivar econòmicament projectes que repercutexen sobre la comunitat. Per aquest motiu, els guardons tenien dues categories noves amb dotació econòmica.