Ja és aquí el programa de primavera de l'Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu!

13/04/2021 - 12:45

El programa d’activitats obertes i gratuïtes de l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu ja està disponible. Consulta'l aquí!

El programa d’activitats obertes i gratuïtes de l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu ja està disponible. Consulta'l aquí!

L’Aula Ambiental és un espai per l’aprenentatge i difusió de les temàtiques i problemàtiques ambientals actuals que ens envolten. On es procuren donar eines de participació, acció i reflexió per a una gestió més sostenible dels nostres barris. Per fer-ho possible, treballa i col·labora amb altres entitats i equipaments del districte i de la ciutat, oferint activitats i tallers gratuïts, a l’abast de totes les veïnes.

Us informem de les properes activitats del mes d’Abril, però podeu consultar el programa complet de primavera aquí.

La recollida Porta a Porta: trucs per reduir els nostres residus

Dimecres 14 d’abril de 18:00 a 20:00 h

Activitat online

El barri de Sant Andreu del Palomar serà un dels primers a implementar el nou sistema d’escombraries, porta a porta. És per això, que des de l’Aula Ambiental i el Centre Cívic de Sant Andreu, s’ofereix una xerrada a càrrec de Zero Waste Bcn, una organització que treballa per reduir el malbaratament alimentari i la generació de residus a Barcelona.

Aquesta xerrada està enfocada a esbrinar en què consisteix la recollida porta a porta i tots els seus avantatges quant a gestió de residus. També es propiciarà un espai descobrir i compartir trucs per reduir els residus que generem a la nostra llar.

Inscripcions al Centre Cívic Sant Andreu

Conta-contes: Els superherois i superheroïnes urbanes

Dimecres 21 d’abril de 17:00 a 18:00

Centre Cívic Baró de Viver

Una activitat dirigida als més petits de la casa, on els Ninots ens explicaran qui són i les aventures que viuen a la ciutat. A partir de les seves històries els infants descobriran les problemàtiques ambientals del seu entorn de manera lúdica i divertida, i veuran que poden fer ells i elles, com agents de canvi, per ajudar al medi ambient i convertir-se en superherois i superheroïnes urbanes.

Aquesta activitat l’organitza l’Aula Ambiental i el Centre Cívic Baró de Viver. A càrrec de la Fundació El Milà, una fundació que posa en marxa petits projectes per fomentar la reflexió i l’acció sobre el medi ambient.

Inscripcions al Centre Cívic Baró de Viver

Per més informació posa’t en contacte a santandreuambiental@bcn.cat o al 650 976 171.