Esplai Sant Pacià i Ricardo Mendoza, guanyadors dels Premis Sant Andreu d'enguany

21/11/2019 - 17:25

Societat. El guardó s'entregarà durant Festa Major de Sant Andreu, el proper divendres 29 de novembre a les 18.30 h a la plaça d'Orfila.

El guardó s'entregarà durant Festa Major de Sant Andreu, el proper divendres 29 de novembre a les 18.30 h a la plaça d'Orfila.

El Jurat del premi Sant Andreu 2019 a partir de les candidatures proposades per diverses entitats del districte, ha atorgat el Premi Sant Andreu en categoria de persona individual, al senyor Ricardo Mendoza Gallego, per haver estat al capdavant del Gimnàs Kanku durant molts anys, com exemple d’esportivitat i per haver fomentat el respecte pels altres.

D’altra banda, en la categoria d’entitat social, s’ha atorgat el Premi Sant Andreu a l’Esplai de Sant Pacià, pels seus cinquanta anys d’història arrelada a la parròquia de Sant Pacià i al poble de Sant Andreu de Palomar.

Les bases dels Premis Sant Andreu tenen com a objecte el reconeixement de tasques d’especial rellevància o interès públic, desenvolupades a títol individual o col·lectiu per persones o institucions dins l’àmbit territorial del districte de Sant Andreu. Es premien l’esforç, la dedicació i la consecució de mèrits palesos en qualsevol àmbit, com ara l’associacionisme, la cultura, l’esport, el civisme, la defensa dels drets ciutadans, etc.