Tercera edició del FISO, Festival Internacional Solidari d'Oralitat

13/10/2021 - 13:22

El Centre Cívic Trinitat Vella coorganitza i acull aquesta proposta que enguany versarà sobre la diversitat en la convivència.

El Centre Cívic Trinitat Vella coorganitza i acull aquesta proposta que enguany versarà sobre la diversitat en la convivència.

El dissabte 18 d’octubre de 2021 es durà a terme el Festival Internacional Solidari de Oralitat (FISO 2021), el qual aposta tant per la Diversitat multicultural, la sostenibilitat ecològica, com per la memòria personal i dels pobles. La seva 3ra edició se celebrarà de nou al Centre Cívic de Trinitat Vella de Barcelona i sota el lema “La Diversitat en la Convivència“. Al matí de 10h-12h amb els tallers gratuïts de Màgia i Conteteatre i a partir de les 13h i fins les 20:30, a través de sorprenents expressions artístiques per a totes les edats i gustos: Contacontes, Teatre d’intervenció social, Dansa-Poesia , Màgia, Titelles, música fusió, Teatre Col·lectiu LGTBIQ i Flamenc, a més de dues Micros oberts, per donar-li la paraula a el públic i presentar algunes entitats de barri i de la ciutat.

Per reservar cal només escriure un correu electrònic a: festivalfiso2021@gmail.com deixant les teves dades d’identificació personal, l’hora aproximada d’arribada i / o el taller en què vols participar. O Simplement mitjançant l’escaneig de l’QR l’esdeveniment en les nostres xarxes.

Com una manera de sensibilitzar ambientalment se sol·licita al públic assistent aportar algun material o objecte recuperable, ja sigui joguines, llibres o roba de segona mà, els quals es destinaran a entitats que desenvolupen projectes socioculturals mitjançant la seva reutilització o transformació.

Aquest festival solidari compta amb el suport de l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona), del Centre Cívic Trinitat Vella i amb la col·laboració d’entitats i persones de barri i de la ciutat. Mitjançant el FISO 2021 seguim tendint ponts d’acostament entre cultures i orígens diversos .

Es tindran en compte les diferents mesures de prevenció sanitària i d’aquí la necessitat que facis amb temps teves reserves anticipadament: festivalfiso2021@gmail.com

Data: Dissabte 18 d’octubre.
Horari: 10h-12h Tallers i 13h a 20h Espectacles

Direcció: Centre Cívic de Trinitat Vella. Carrer de la Foradada 36. Barcelona