Vine a buscar el programa de la FM de Sant Andreu!

21/11/2019 - 17:33

Fins diumenge 8 de desembre el poble viurà la gresca de les colles de diables, d'imatgeria festiva i de desenes de concerts i espectacles per tots els carrers.

Fins diumenge 8 de desembre el poble viurà la gresca de les colles de diables, d'imatgeria festiva i de desenes de concerts i espectacles per tots els carrers.

Des de dijous 29 de novembre i fins el 8 de desembre tindrem el plaer de trencar una mica amb la rutina i trobar-nos als carrers i les places del poble per gaudir de la música, el teatre, els cercaviles, els espectacles… I la resta d’activitats que aquells dies ens acompanyaran.

Podrem veure’ns al pregó de diumenge 1 i compartir riures i vermut a la ballada de swing de l’envelat. Durant el dia ens sumarem al seguici festiu amb la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers i de nit ens deixarem emportar per la festa a la plaça d’Orfila o a la de Can Fabra.

També aprofitarem tots els espais públics com el recinte Fabra i Coats, l’Ateneu L’Harmonia o el Centre Cívic Sant Andreu, que arrodoneixen la programació festiva cultural amb propostes interessants com els concerts i les ballades de swing.

Per últim, cal recordar que volem gaudir de la festa amb respecte, en llibertat i sense discriminacions de cap tipus. No tolerarem agressions masclistes, xenòfobes o LGTBIfòbiques. Sortir al carrer serà també la nostra eina per apoderar-nos, reivindicar-nos com una ciutat diversa i feminista i continuar amb la lluita per la igualtat i la llibertat de tothom.

Podeu consultar tota la programació fent clic aquí.