Viu un Nadal ple d'activitats!

11/12/2019 - 11:59

Cultura i lleure. El Districte de Sant Andreu, els comerciants i les entitats han preparat un programa ple d'activitats fins que arribin els Reis el 5 de gener. Entra i descarrega-te'l.

El Districte de Sant Andreu, els comerciants i les entitats han preparat un programa ple d'activitats fins que arribin els Reis el 5 de gener. Entra i descarrega-te'l.

Els carrers del Districte s’han vestit de Nadal, amb les llums característiques i els guarniments que ens indiquen l’arribada de les festes que tanquen l’any i obren el següent. És una època molt divertida per a les criatures que esperen l’arribada del tió, del Pare Noel i dels Reis Mags d’Orient. Tots tres estaran ben presents al districte, però destaquem, un any més, que la Fàbrica dels Reis torna a instal·lar-se a la Fabra i Coats per preparar els regals de tots els infants de Sant Andreu i per recollir també els seus desitjos.

El programa d’activitats de Nadal és perquè sortiu al carrer i viviu el Nadal amb el veïnat. No us perdeu les activitats que han preparat les entitats, les associacions de comerciants i el Districte de Sant Andreu perquè aprofiteu al màxim les festes.