Exposició. Imatges del projecte educatiu intergeneracional dut a terme a l'Institut Montjuïc. Inauguració: divendres 19 d'abril a les 18 h.

L'Espai Veïnal Química organitza l'exposició fotogràfica "Humans of Zona Franca". Són les imatges del projecte educatiu i de creació de relacions intergeneracionals dut a terme durant dos cursos a l'Institut Montjuïc. Cada curs, un grup d'alumnes va entrevistar persones grans del barri de la Marina, amb l'objectiu de fer-ne un recull de fotos i textos sorgits de les entrevistes. El projecte va comptar amb la col·laboració de l'Espai Veïnal Química i del Punt Multimèdia de la Marina, que va produir les plaques de fusta amb algunes de les imatges que les persones participants es van endur de record.

Horaris

L’Espai Veïnal Química organitza l’exposició fotogràfica “Humans of Zona Franca”. Són les imatges del projecte educatiu i de creació de relacions intergeneracionals dut a terme ja durant dos cursos a l’Institut Montjuïc: un grup d'alumnes va entrevistar una sèrie de persones grans del barri de la Marina, amb l'objectiu de fer un recull de fotos i textos sorgits de les entrevistes.

El projecte va comptar amb la col·laboració de l’Espai Veïnal Química i del Punt Multimèdia de la Marina.

Espai Química Veïnal

Adreça:
C Química, 4
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
la Marina de Port
Població:
Barcelona