Obres al clavegueram del carrer de Blasco de Garay

21/10/2020 - 22:09

Poble-sec. Diversos trams del carrer de Blasco de Garay romandran tallats al trànsit entre el 23 d'octubre de 2020 i el 26 de febrer de 2021 per reparar-ne la claveguera.

El procés de neteja i rehabilitació de la xarxa de clavegueram del Poble-sec continua durant els darrers mesos de 2020 i els primers de 2021 al carrer de Blasco de Garay. En tres fases, diversos trams d'aquest carrer romandran tallats al trànsit entre el 23 d'octubre i el 26 de febrer per reparar-ne la claveguera.

Aquests treballs de rehabilitació de la claveguera, necessaris per garantir-ne l’eficàcia i seguretat, es duen a terme els dies feiners entre les 8 i les 15 h, però el tram afectat en cada fase queda tallat al trànsit tots els dies. Les fases són les següents:

  • Del 23 d’octubre al 30 de novembre, el carrer de Blasco de Garay romandrà tallat entre la pl. Sortidor i el c. Elkano sense afectar-ne la cruïlla. La circulació es desvia per Magalhães, Radas i Elkano. El carrer de Murillo queda en atzucac, sense estacionament i amb doble sentit de circulació, des del c. Creu dels Molers.
  • De l’1 al 24 de desembre i del 7 al 15 de gener, els treballs afecten el tram de Blasco de Garay comprès entre els carrers d’Elkano i de Blai. La circulació es desvia pels carrers d’Elkano, de Tapioles i l’avinguda del Paral·lel. El tram de Blasco de Garay més proper al Paral·lel queda sense estacionament i amb doble sentit de circulació.
  • Del 18 de gener al 26 de febrer, Blasco de Garay estarà tallat entre el carrer de Blai i l’avinguda del Paral·lel. Per garantir sempre l’accés al gual des del Paral·lel, fora de l’horari de treball es retirarà aquesta ocupació.

Durant els darrers dos anys, aquestes mateixes tasques de rehabilitació de la claveguera ja s’han dut a terme als carrers de la Creu dels Molers, Elkano i Murillo.