El temps a la feina com a element estratègic.

Existeix 1 hora de forquilla tant en l’entrada, entre les 8 i les 9h., com en la sortida,entre les 17 i les 18h., per al personal d’oficines, i entre les 7 i les 8h. i les 16 i les 17h. per al personal tècnic de camp. Es permet el  teletreball de forma lliure, sempre que la funció del lloc ho permeti i es doni resposta al servei (per al personal de camp, es permet realitzar les tasques de backoffice mitjançant teletreball). Pel personal tècnic, es porta a terme la planificació de les tasques en funció de la ubicació del seu habitatge, i s’emporten el vehicle de l’empresa per tal d’estalviar-se el desplaçament al lloc de treball.
Es porta a terme de forma quotidiana reunions virtuals, tant amb l’equip com amb clients i s’introduirà una eina col·laborativa per a compartir informació i comunicar-se.
Es disposa d’un sistema de gestió de Qualitat (ISO 9001) i s’estan modificant les planificacions amb criteris més realistes i amb una tasca de sensibilització per tal de respectar els terminis acordats.
 
 

Data de la darrera actualització: abril 2021