Gestió horària: autoregulació, responsabilitat i racionalització

L’horari d’entrada i de sortida disposa de 2 hores de forquilla, de forma que es pot escollir un horari amb el qual sortir a les 17:30 h (es treballa una tarda a la setmana), amb 30 minuts de marge. La gestió horària es fa des de l’autoregulació i responsabilitat personal, i en puntes de feina es pot augmentar el número d’hores treballades de 35 h a 40 h o fitxar fora d’hores de jornada estàndard. Es pot dinar en 30 minuts i es finalitza la jornada entre les 15 h i les 16 h (excepte quan es treballa de tardes).

Es pot realitzar teletreball fins a un màxim del 50% de la jornada, amb la següent distribució: una setmana, 2 dies, la següent setmana, 3 dies

Es treballa amb un document on es fa l’anàlisi analítica d’hores dedicades per projectes. Es treballa per objectius per projecte, amb una avaluació periòdica i un pla d’acció anual. Existeix una agenda compartida amb tot l’equip i protocols interns per als diferents processos de treball.

En tota la tasca que porta a terme l’Institut es posa especial èmfasi en la necessitat de créixer amb hàbits saludables de son, alimentació i activitat física en la infància i adolescència, amb una monitorització periòdica dels principals indicadors.

 

Data de la darrera actualització: abril 2021

logotip de l'entitat
Mesures