Premi Barcelona a l’empresa innovadora en organització i usos del temps

Les mesures vinculades a la organització del temps de treball, una estratègia clau per a atreure i retenir professionals de tots els grups d'edat i gènere.

banner premi barcelona
12/09/2022 - 08:49 h - Empresa Ajuntament de Barcelona

En els darrers anys, la major flexibilitat i autonomia en l’organització del temps de treball s’ha situat com un dels aspectes que les persones valoren més en el moment d’optar a una feina. La possibilitat de teletreballar parcialment, l’horari diari flexible, la setmana comprimida o la garantia del dret a la desconnexió digital són algunes de les mesures que es consideren clau per a atreure i retenir els millors professionals.

En aquest context, són moltes les organitzacions que, per tal d’adaptar-se millor a les necessitats de l’empresa i les preferències i condicionants de les persones que en formen part, han introduït canvis en l’organització del temps, la cultura i les formes de treballar.

Amb el Premi Barcelona a l’empresa innovadora en organització i usos del temps, la ciutat vol seguir impulsant aquest moviment de canvi, reconeixent  i donant projecció a empreses que han fet un esforç significatiu per a avançar en aquest àmbit  i que poden ser referents per a altres empreses del seu sector. Perquè aquestes mesures no només tenen un impacte positiu en els resultats i la productivitat de l’empresa, sinó que també són importants per a avançar cap a un model de ciutat més sostenible, igualitari i saludable. 

El jurat, format per persones expertes i representants dels àmbits econòmic, empresarial, de comerç, sindical i acadèmic rellevants de la ciutat, premiarà les empreses en funció de la seva categoria:

  • Micro, empreses de menys de 10 persones treballadores
  • Petita, empreses a partir de 10 persones i fins a 50
  • Mitjana, empreses de més de 50 persones i fins a 250
  • Gran, empreses a partir de 250 persones

A més, si s’escau, hi haurà una menció especial a una empresa de la Xarxa NUST (Xarxa d’empreses per un nou temps de treball).

El període d’admissió de propostes és des del 15 de setembre fins al 15 de novembre de 2022. 

El procediment es realitza fàcilment a través del Portal de tràmits. Per a més informació, consulteu la pàgina web del Premi.

Enllaços relacionats