Entitats i equipaments

A Barcelona, les persones amb discapacitat es troben organitzades amb una àmplia xarxa d'entitats que, amb la col·laboració de les principals organitzacions públiques i ONG, treballen pel millorar la qualitat de vida i per defensar els drets de les persones amb discapacitat. Per aquest motiu, com podreu comprovar consultant aquesta Guia, molts dels recursos que hi apareixen compten, per a la seva gestió i prestació, amb la participació directa o indirecta d'entitats de persones amb discapacitat de la ciutat.

La relació completa d'aquests recursos excedeix les possibilitats d'aquesta Guia, que s'adreça als principals ajuts i recursos públics. Per això, us recomanem que si voleu una informació més concreta del que us poden oferir les entitats en diferents àmbits (lleure, esports, activitats, respir, i molts altres serveis) hi contacteu directament. A l'enllaç inferior trobareu les entitats de persones amb discapacitat de la ciutat de Barcelona, amb les seves dades de contacte.

 

Altres guies en pdf

La guia de recursos informa sobre els recursos, ajuts i beneficis que han estat considerats d’interès per a les persones amb discapacitat que resideixen a la ciutat de Barcelona.

Són recursos propis de l’Ajuntament de Barcelona i també d’altres administracions, raó per la qual et recomanem que consultis els enllaços de l'apartat 'Més informació' per assegurar-te que sigui la darrera versió actualitzada.

Si hi detectes qualsevol error o trobes que hi manca algun recurs, informa’ns-en a través d’aquest formulari​.

Comparteix aquest contingut