Obtenció de la Targeta Acreditativa de la Discapacitat

Definició 

Aquesta targeta permet a les persones amb discapacitat legalment reconeguda i amb residència habitual a Catalunya acreditar de forma àgil i pràctica el seu grau de discapacitat. És un document públic, personal i intransferible, que cal acompanyar amb el DNI o NIE. És vàlida per a tot el territori de Catalunya i té un format únic per a totes les tipologies de discapacitat.

Requisits 
  • Per obtenir-la cal haver realitzat la valoració de la discapacitat a un CAD.
Tràmits 
  • Es pot sol·licitar mitjançant un formulari electrònic sense necessitat de desplaçar-se a les dependències departamentals.
Observacions 

Els titulars de la targeta també poden gaudir de determinats avantatges, previ acords amb tercers, dins els àmbits de la cultura, la mobilitat, l’esport, l’oci i el lleure.

La guia de recursos informa sobre els recursos, ajuts i beneficis que han estat considerats d’interès per a les persones amb discapacitat que resideixen a la ciutat de Barcelona.

Són recursos propis de l’Ajuntament de Barcelona i també d’altres administracions, raó per la qual et recomanem que consultis els enllaços de l'apartat 'Més informació' per assegurar-te que sigui la darrera versió actualitzada.

Si hi detectes qualsevol error o trobes que hi manca algun recurs, informa’ns-en a través d’aquest formulari​.

Comparteix aquest contingut