EN RESiDÈNCiA omplirà la ciutat de creació artística contemporània durant cinc setmanes

Nou Barris hi participa per primera vegada amb el Centre Cívic Can Basté i l’institut escola Trinitat Nova

Nou Barris hi participa per primera vegada amb el Centre Cívic Can Basté i l’institut escola Trinitat Nova

EN RESiDÈNCiA celebra la 15a edició desenvolupant processos de creació artístics als instituts públics amb la col·laboració de creadores i creadors de tots els àmbits artístics, i amb el comissariat i la coordinació de diversos equips de mediació.

Després de treballar en els processos de creació durant tot el curs, ara ha arribat el moment de presentar públicament les obres i les produccions sorgides.

En total hi haurà 24 presentacions repartides en cinc setmanes. Així, fins al 13 de juny, podreu veure un conjunt d’activacions i mostres dels processos de creació. En total, 19 centres d’art i altres espais culturals d’especial significació per al projecte elaborat mostraran les presentacions públiques. Per primera vegada s’hi afegeixen diversos espais i centres culturals fins ara inèdits en aquest programa. És el cas del Centre Cívic Can Basté i de l’institut escola Trinitat Nova, que hi participa a través de la Biblioteca Trinitat Nova.

L’agenda de presentacions actualitzada es pot consultar al web d’EN RESiDÈNCiA.

Oberta la convocatòria per EN RESiDÈNCiA 2024-2025

Paral·lelament a les presentacions públiques, s’ha obert la convocatòria per participar en la pròxima edició del programa.

Fins al 22 de maig els instituts públics de Barcelona que ho desitgin poden presentar les seves propostes per formar part de la setzena edició d’aquest programa durant el curs 2024-2025.

Consulteu les bases i la convocatòria aquí.