Nou Barris se suma a La Setmana per la Pau per la Festa Major del districte

El matí del dijous 16 la plaça Major de Nou Barris es convertirà en la plaça del Diàleg

El matí del dijous 16 la plaça Major de Nou Barris es convertirà en la plaça del Diàleg

Una activitat de tallers simultanis d’art i educació oferta per entitats i associacions que treballen a favor de la justícia global, la cooperació, la justícia ecològica i la convivència pacífica. En això consistirà bàsicament la plaça del Diàleg, que s’instal·larà a la plaça Major de Nou Barris el proper 16 de maig, a partir de les 10 hores, en el marc de la Festa Major del districte i de la Setmana per la Pau.

A la plaça s’instal·laran diversos espais participatius al voltant dels valors de la pau i la justícia global. I al racó Arcadi Oliveres hi trobareu una biblioteca humana, on parlarem d’històries i fets sobre l’activisme a favor de la pau i els drets humans a Catalunya i el món.

També a Nou Barris, però ja fora estrictament de la programació de festa major, se celebrarà el mateix dia, a les 18.30 hores al Parc Tecnològic, una taula rodona sobre cultura de pau i drets humans amb activistes i entitats del barri. L’objectiu és debatre sobre estratègies per contribuir a fomentar una cultura de pau i treball a favor de la dignitat i els drets de totes les persones.

En aquest document trobareu la programació sencera de la Setmana per la Pau que, a banda de Nou Barris, se celebra també en altres punts de la ciutat.

Setmana per la Pau

La Setmana per la Pau vol ser un espai de trobada, d’intercanvi de pensaments i de propostes d’acció, d’enfortiment del treball en xarxa i de concreció d’accions d’incidència sociopolítica que contribueixin a una cultura de pau, del diàleg i a favor de la justícia social i ecològica.

Aquesta és la tercera edició d’aquest trobada. Enguany, vol reflexionar sobre l’ús del llenguatge i com ens comuniquem i experimentar l’art, la música, el cant i el teatre com a vies d’expressió d’allò que som i vivim, de les emocions i els afectes, per ser constructors i constructores de la pau col·lectiva que mereixem.

 

 

Més informació