La nova zona infantil de la Biblioteca Nou Barris – Aurora Díaz-Plaja, finalista dels Premis FAD Interiorisme 2024

L’espai és obert des de la tardor passada

L’espai és obert des de la tardor passada

La nova zona infantil de la Biblioteca Nou Barris – Aurora Díaz-Plaja és finalista dels Premis FAD Interiorisme 2024. Segons el criteri del jurat, aquest nou espai, en marxa des de la tardor passada, representa una prova pilot per a la conceptualització dels nous espais infantils a les biblioteques de la Diputació de Barcelona.

També segons el jurat, el projecte busca crear un vocabulari obert que pugui resignificar el mobiliari habitualment anodí de les biblioteques públiques. Per això, s’utilitzen materials innovadors que, fora del seu context habitual, generen paisatges que fomenten l’amor per la lectura i la imaginació.

Malgrat comptar amb un pressupost limitat, el jurat valora que el projecte ha prioritzat la flexibilitat en la reapropació i reorganització dels espais, amb una original transparència i versatilitat de les instal·lacions necessàries en un equipament d’aquest tipus.

Lliurament de premis

La cerimònia de lliurament de premis es farà l’11 de juny, a les 18 hores, al Disseny Hub de Barcelona, ubicat a la plaça de les Glòries Catalanes, 37-38

Podeu consultar aquí tota la informació dels premis.