Nou Barris obre la piscina municipal de Can Dragó a l’aire lliure per a la temporada estival

En total, Barcelona n’obrirà 14 en vuit districtes de la ciutat

En total, Barcelona n’obrirà 14 en vuit districtes de la ciutat

Barcelona està llesta per oferir una àmplia gamma d’opcions per gaudir de l’aigua i combatre la calor. Una d’aquestes opcions passar per obrir a l’aire lliure algunes de les piscines municipals de la ciutat. A Nou Barris, ho farà la del Centre Esportiu Municipal Can Dragó, situat al carrer de Rosselló i Porcel, 7.

Aquest any, totes les piscines municipals descobertes han implementat mesures per reduir el consum d’aigua en un 15%. Una de les iniciatives destacades és la campanya “Una dutxa, 3 minuts”, que promou un ús responsable de les dutxes en aquestes instal·lacions. Aquesta campanya forma part de l’esforç de l’Ajuntament de Barcelona per conscienciar sobre la importància de l’estalvi hídric.

Distribució de les piscines per districtes

En total s’obren 14 piscines a l’aire lliure, distribuïdes per tota la ciutat, abastant fins a vuit districtes diferents. Aquestes instal·lacions estan obertes els set dies de la setmana i són accessibles per a tothom, incloent-hi persones amb mobilitat reduïda. Cada piscina ofereix característiques particulars, com ara àrees infantils i zones verdes, cosa que permet a les persones usuàries gaudir d’un dia de sol i aigua en un ambient agradable i segur.