Què pots fer a Nou Barris del 19 al 25 de juliol?

Concerts finals del festival Desvarío al pati de la Seu del Districte, tarda dedicada al K-pop a l'Espai Jove Les Basses i darreres projeccions de Pantalla Barcelona a la plaça Can Basté i el parc de l'Aqüeducte

Concerts finals del festival Desvarío al pati de la Seu del Districte, tarda dedicada al K-pop a l'Espai Jove Les Basses i darreres projeccions de Pantalla Barcelona a la plaça Can Basté i el parc de l'Aqüeducte

Amb el cicle d’activitats “L’Estiu, al Pati!”, el pati de la Seu del Districte es converteix en un espai camaleònic, on cada cap de setmana l’entreteniment adopta una tonalitat diferent. A l’agenda setmanal que us presentem avui, aquest lloc emblemàtic de Nou Barris agafa el vestit de farbalans i la guitarra espanyola, perquè és el torn del festival de flamenc Desvarío i les seves dues últimes nits d’actuacions, divendres i dissabte, amb figures com Antonio El Turry, Ana Brenes, Patricia Guerrero, Manuel Moreno El Pele o Laura Marchal, i un preu de 15 euros per vetllada (atenció, 10 euros si sou residents a Nou Barris).

De la Guineueta al tròpic

Però com és habitual, l’oferta lúdica al cap de setmana del districte és extensa, i divendres també podreu participar al festival de K-pop o pop coreà, amb actuacions i balls, que tindrà lloc a l’Espai Jove Les Basses, o gaudir de dos concerts més a la fresca: un de flamenc fusió al Centre Cívic Torre Llobeta, amb l’actuació del grup De los jardines, i un de rock a la plaça Trobada en el marc de l’Operación Solete, amb les bandes Weltraum i 21 Black Jack. El dissabte començarà amb un taller dedicat als ocells al parc del Turó de la Peira, a la tarda us oferirà un divertit espectacle de teatre musical made in Nou Barris al Centre Cívic Zona Nord, i de cara a la nit us proposarà nous concerts, per una banda els de la veterana festa Guineueta Lliure i Tropical als entorns de la Masia de la Guineueta, i per l’altra l’actuació de Rumbakana al Casal de Barri Prosperitat.

A partir de dilluns, podrem acomiadar-nos d’uns quants cicles d’activitats que ens han estat acompanyant al llarg del mes. És el cas dels Tallers de Juliol de l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana, les activitats infantils del cicle “L’aigua, una responsabilitat compartida” a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, o els concerts de Tardes al jardí al Centre Cívic Can Verdaguer, que dijous finalitzaran amb l’actuació del duet de música llatina Laraia. També serà l’última setmana de les projeccions de cinema de Pantalla Barcelona (foto), que ens oferiran les pel·lícules “20.000 especies de abejas”, dimarts a la plaça Can Basté, i “Vasil”, dijous al parc de l’Aqüeducte. I això és tot… pel que fa al nostre repàs, ja que al següent PDF hi trobareu moltes més activitats per als propers set dies. Que les gaudiu!

Activitats del 19 al 25 de juliol