Què és “Apadrina el teu equipament”?

“Apadrina el teu equipament” és una iniciativa coordinada per la Fundació Tot Raval amb el suport de Raval Cultural en el marc del Pla d’educació de Ciutat Vella i el Districte de Ciutat Vella, que impulsa la col·laboració entre els grans equipaments culturals i els centres educatius del barri del Raval per desenvolupar projectes dins el currículum acadèmic durant el curs escolar.

Les activitats es fan tant dins de l’aula com a les instal·lacions dels equipaments culturals amb l’objectiu de treballar conjuntament en el desenvolupament d’una oferta educativa més adaptada a diferents realitats i apropar els grans equipaments culturals del Raval a l’alumnat dels centres educatius del barri.

Els centres educatius participants són els següents: Escola Bressol Cadí, Escola Bressol Canigó, Escola Bressol Mont Tàber, Escola Labouré, Escola Vedruna Àngels, Escola Collaso i Gil, Escola Drassanes, Escola Milà i Fontanals, Institut Milà i Fontanals i Institut Miquel Tarradell.

I els equipaments implicats són els següents: CSIC, CCCB, Filmoteca de Catalunya, Gran Teatre del Liceu, MACBA, Museu Marítim i Palau Güell. Amb la col·laboració de La Capella.