Per fer que la vida al barri sigui cada dia millor, comptem amb tothom. Per això el districte és un espai obert a la participació, que busca la implicació de tota la ciutadania i dona suport als veïns i les veïnes que ho necessiten. Tots som importants a l’hora de cuidar el nostre entorn i les persones que hi viuen. Processos participatius, associacions, voluntariats… Podeu fer moltes coses per al barri.

Coneixeu les entitats de Ciutat Vella i impliqueu-vos-hi!

Consulteu el canal de vídeos de les entitats

Mostra’n més

Entitats de Ciutat Vella

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

  Notícies de les entitats

  El Districte i les entitats de Ciutat Vella omplen els barris d’estiu

  03/07/2020 - 12:07 h

  Estiu. Del 22 de juny al 10 de setembre els carrers, places, parcs i platges de Ciutat Vella s’omplen d’activitats dels casals d’estiu per a infants i joves que organitzen les entitats del districte.

  Salvador Alemany, Arturo San Agustín i el Teatre Romea distingits com a Ramblistes d’Honor

  16/10/2019 - 10:06 h

  La Rambla. Amics de La Rambla va lliurar ahir, dimarts 17 d'octubre, en un acte institucional al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, els guardons de Ramblista d'Honor 2019.

  S'estrena el documental del projecte "Teixim Barris"

  25/09/2019 - 11:56 h

  Pla de Barris. El proper divendres,  el veïnat de Ciutat Vella està convidat a l'estrena del documental "Teixim Barris" al Cinema Maldà.

  Festival d'artistes de carrer al Casc Antic

  23/07/2019 - 11:38 h

  Cultura. 26 i 27 de juliol se celebra el Buskerai, festival mediterrani d’artistes al carrer del Casc Antic que organitza l’associació RAI (Recursos d’Animació Intercultural).

  Webs destacats