Per fer que la vida al barri sigui cada dia millor, comptem amb tothom. Per això el districte és un espai obert a la participació, que busca la implicació de tota la ciutadania i dona suport als veïns i les veïnes que ho necessiten. Tots som importants a l’hora de cuidar el nostre entorn i les persones que hi viuen. Processos participatius, associacions, voluntariats… Podeu fer moltes coses per al barri.

Coneixeu les entitats de Ciutat Vella i impliqueu-vos-hi!

Consulteu el canal de vídeos de les entitats

Mostra’n més

Entitats de Ciutat Vella

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

  Notícies de les entitats

  Fem Nadal a Ciutat Vella

  30/11/2018 - 12:34 h

  Nadal. Ciutat Vella ja ho té tot a punt per acollir les activitats més populars i emblemàtiques, però també les més properes i participatives.

  25N, Ciutat Vella contra la violència masclista

  20/11/2018 - 11:14 h

  Feminismes. Un ampli programa d'activitats organitzades per entitats, equipaments i veïns i veïnes, mostraran el rebuig del districte a la violència masclista.

  La comunitat sikh celebra el naixement de Guru Nanak

  19/11/2018 - 11:56 h

  Religió. El 25 de novembre la comunitat sikh celebrarà el Nagar Kirtan, una processó festiva pels carrers de Ciutat Vella per celebrar el naixement del Guru Nanak Dev Ji.

  #RavalKm0 torna a il·luminar el Nadal al barri

  19/11/2018 - 11:36 h

  Nadal. Un any més, el projecte #RavalKm0, que genera oportunitats per a persones en situació d'atur, il·luminarà els carrers del barri amb les siluetes dels avis, àvies, nets i netes del Raval. 

  Webs destacats