Per fer que la vida al barri sigui cada dia millor, comptem amb tothom. Per això el districte és un espai obert a la participació, que busca la implicació de tota la ciutadania i dona suport als veïns i les veïnes que ho necessiten. Tots som importants a l’hora de cuidar el nostre entorn i les persones que hi viuen. Processos participatius, associacions, voluntariats… Podeu fer moltes coses per al barri.

Coneixeu les entitats de Ciutat Vella i impliqueu-vos-hi!

Consulteu el canal de vídeos de les entitats

Mostra’n més

Entitats de Ciutat Vella

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

  Notícies de les entitats

  L’Aula Ambiental de Ciutat Vella es consolida

  03/05/2019 - 09:59 h

  Sostenibilitat. El tercer programa d’activitats de l’Aula Ambiental de Ciutat Vella arriba amb una dotzena de propostes i una desena de col•laboracions amb entitats i associacions del districte.

  La comunitat filipina celebra el Sinulog

  15/01/2019 - 13:33 h

  Religió. El 20 de gener, se celebrarà un festival en honor al Nen Jesús al barri del Raval, que commemora l'adopció de la religió catòlica per part del poble filipí.

  Recordem LaSal, bar-biblioteca feminista

  10/01/2019 - 13:37 h

  Memòria. El dijous 10 de gener s'ha celebrat l'acte de descoberta d'un faristol de memòria de LaSal, bar-biblioteca feminista i edicions de les dones, al carrer Riereta 8.

  Mirades no hegemòniques

  09/01/2019 - 14:11 h

  Cultura. El Centre Cívic Pati Llimona exposa "Fragments", el resultat d’un taller de fotografia participativa que visibilitza les veritats ignorades de dones d'origen cultural divers.

  Webs destacats