Per fer que la vida al barri sigui cada dia millor, comptem amb tothom. Per això el districte és un espai obert a la participació, que busca la implicació de tota la ciutadania i dona suport als veïns i les veïnes que ho necessiten. Tots som importants a l’hora de cuidar el nostre entorn i les persones que hi viuen. Processos participatius, associacions, voluntariats… Podeu fer moltes coses per al barri.

Coneixeu les entitats de Ciutat Vella i impliqueu-vos-hi!

Consulteu el canal de vídeos de les entitats

Mostra’n més

Entitats de Ciutat Vella

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

  Notícies de les entitats

  Torah parchment, the Hebrew, the Jewish holiday of Sukkot, the lulav, a special bouquet

  El Sukkot per primer cop a Barcelona

  21/09/2018 - 10:41 h

  Religió. Del 25 al 30 de setembre, la comunitat jueva recorda l’èxode del poble hebreu cap a la Terra Promesa amb la celebració del Sukkot, o festa dels Tabernacles.

  Arnau Itinerant, l'ànima de l'emblemàtic teatre

  20/09/2018 - 14:21 h

  Cultura. Arrenca la programació del nou Teatre Arnau de forma itinerant abans que s’iniciïn les obres de rehabilitació de l’edifici.

  La comunitat xiïta celebra l'Aishûra

  17/09/2018 - 13:12 h

  Religió. A finals de setembre els carrers del Casc Antic assisteixen a la celebració de l'Ashûra, una festivitat religiosa de la comunitat xiïta del barri que esdevé una protesta contra l'opressió.

  La plaça Reial com a punt de trobada

  31/08/2018 - 09:55 h

  Entitats. L'Associacio d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial dinamitza l'espai per a recupera-lo com referent cultural, cívic i comercial de la ciutat.

  Webs destacats