L'Estoc crea mobiliari a partir de l'economia circular i amb un projecte social

L’Estoc és una cooperativa dedicada al disseny i la fabricació de mobles a partir del reciclatge i amb un projecte social, tot creant oportunitats laborals per a persones amb diversitat funcional. La iniciativa li va fer merèixer el guardó al comerç sostenible del Premi Comerç Barcelona de la 20a edició.

La botiga també és un taller en què es fabriquen sofàs, taules, cadires, miralls i prestatgeries, entre d'altres peces de mobiliari, amb la fusta procedent de palets o bobines (de cablejat), per exemple. Participen i promouen una economia circular, amb la qual es dóna nova vida a vells objectes. El valor afegit al seu projecte l’aporta el treball que realitza en favor de la inclusió en el mercat laboral de persones amb discapacitat.

A més de crear mobles, l’Estoc també ofereix serveis, ja que fan tallers per a empreses, o per a particulars interessats en la restauració, per exemple. Al showroom de la botiga, els clients hi poden triar el model de prestatgeria que més els agrada, a més del que hi ha a l’oferta del catàleg. També treballen per a empreses que els encarreguen mobles d’oficina.