You are here

Orquestra Styria. Piano, corda i música de cambra

Passats els dies de descans de la Setmana Santa, reprenem l’activitat concertística dels cicles gratuïts al Conservatori.

El Dijous Concert del dia 8 d’abril tindrà com a protagonista l’Orquestra Styria, que, sota la direcció de Domènec González de la Rubia, oferirà un concert, en col·laboració amb l’Associació Catalana de Compositors. Música actual per a orquestra de corda. El públic podrà gaudir de les obres de compositors i compositores de casa nostra, com: Leandro José Ramón Peña, Mari Luz Ortiz, Llorenç Balsach, Pilar Miralles, Roberto Pineda, José Ramos, Moisés Bertrán. Podeu adquirir entrades gratuïtes clicant el següent enllaç. També podreu seguir el concert en directe en streaming pel canal youtube del CMMB.

Dijous 8 d’abril. Auditori Eduard Toldrà. 20 h. Presentació 19: 45 h

Pel que fa al cicle Divendres Jove, on els protagonistes són els alumnes, el dia 9 d’abril, el públic podrà gaudir d’obres per a instrument solista i formacions de cambra de les especialitats de piano, corda i música de cambra.

Podeu adquirir entrades gratuïtes clicant el següent enllaç. També podreu seguir el concert en directe en streaming pel canal youtube del CMMB.

Divendres 9 d’abril. Auditori Eduard Toldrà 19:30 h