You are here

Amb la programació ja enllestida, el Conservatori Municipal de Música de Barcelona està a punt per presentar a la ciutat el cicle Dijous Concert.

Tots els dijous, des del 3 d’octubre, en què s’iniciarà la temporada de Tardor amb un homenatge a la gran pianista Alicia de Larrocha,  l’emblemàtic Auditori Eduard Toldrà acollirà més d’una trentena de concerts al llarg de tres temporades: tardor, hivern i primavera.

Aquest cicle, amb més de 20 anys de trajectòria, i que ha esdevingut un referent d’oferta cultural gratuïta d’alt nivell a la ciutat de Barcelona, es nodreix principalment d’intèrprets solistes i formacions de cambra del claustre de professorat de la casa,  comptant també amb artistes i formacions d’arreu, que troben en aquest espai un indret i unes condicions artístiques de qualitat.

Dijous Concert 19-20 fa una aposta per presentar, tant a l’alumnat del propi Conservatori com al públic en general, propostes, sovint innovadores i transversals, que acostin i ajudin a descobrir, tant  el patrimoni musical universal,  com la música i els compositors de casa nostra.

Aquest curs el cicle presenta una novetat, un espai de guia didàctica, que es durà a terme en els 15 minuts previs al concert, elaborada des de l’aula d’Història de la Música i presentada pel propi alumnat del Conservatori.

Programació

OCTUBRE

03.10.19   SESSIÓ INAUGURAL: DOCUMENTAL "LES MANS D'ALÍCIA"  Homenatge a Alícia de Larrocha. Presentació a les  19,30 h.

10.10.19   EL TRIO ROMÀNTIC. Obres de Dvorak, Mendelssohn-Bartholdy i Schubert. Erika Gallova, violí.  Laura Sanz, violoncel.  Jordi Farran, piano   

17.10.19   EL SILENCI POÈTIC. Obres de Jordi Vilaprinyó. Eulàlia Ara, soprano, Jordi Vilaprinyó, piano

24.10.19   EL ROMANTICISME ENTRE DUES GUERRES. Obres de Schumann, Janácek i Grieg. Alberto Reguera, violí.  Josep M. Almiron, piano

 

Conservatori Municipal de Música de Barcelona CMMB

Carrer Bruc 110-112 08009 Barcelona

Com arribar: 

Metro
L3 «Passeig de Gràcia», L5 «Verdaguer», L4 «Verdaguer» i «Girona».

Autobusos
7, 20, 21, 22, 24, 28, 39, 43, 44, 45, 47, N4, N6, N7.

Renfe
«Passeig de Gràcia» i «Catalunya».