Comences des de zero? Fa uns quants anys tocaves, i ara necessites "reciclar-te"? Si la resposta és afirmativa aquest és el teu curs.

Treballarem els conceptes bàsics d'acompanyament i melodia, tot desenvolupant els aspectes tècnics bàsics per a començar a fer sonar l'instrument. Ho farem a partir de peces musicals de diferents estils i èpoques, per a tractar de satisfer les diferents inclinacions musicals.

Les classes les desenvoluparem en grup, fomentant la comunicació i la col·laboració entre els companys i companyes, així com la interpretació col·lectiva.

Així, aquesta primera immersió en l’ukelele assentarà les bases que ens permetran gaudir i continuar desenvolupant-nos amb l'instrument.

ADREÇAT A

Obert a tothom. No calen coneixements musicals previs.

PREU

456 euros.

HORARIS

Grups: Dimarts matí i divendres tarda.

L'horari de cada grup-classe es concertarà amb el/la professor/a d'acord amb la disponibilitat horària expressada pels candidats i les candidates durant el procés de preinscripció i mirant de reunir, sempre que sigui possible, alumnat de nivell similar.

Duració: 30 hores (octubre 2023 – juny 2024).

MÍNIM D'ALUMNES

4 (el centre es reserva el dret d'anul·lar el curs en cas que no s'arribi al mínim).

REQUISITS

Sense coneixements previs o molt bàsics.

Una vegada preinscrit/a i durant el procés de configuració de grups, si ens cal més informació el/la contactarem per concertar entrevista amb el/la professor/a.

L'alumnat ha de portar el seu propi instrument.

PROFESSORAT

Pau Aguilar

Vull saber més sobre les Preinscripcions als Cursos Oberts