Aquest curs proposa la iniciació al violí a partir d'una metodologia progressiva i eficaç basada en el treball en grup que potencia, mitjançant exercicis, pràctiques i activitats col·lectives, la participació constant i activa de les persones participants.

Aquestes, des del primer moment, tindran l'oportunitat de tocar en conjunt, desenvolupar la resposta als estímuls musicals dels companys i companyes, i compartir l'experiència d'endinsar-se en l'aprenentatge de la tècnica d'aquest instrument.

El nivell del curs és bàsic en un sentit prou ampli que permeti la interacció entre l'alumnat aportant cadascú/na el que les seves capacitats li permetin.

ADREÇAT A

Obert a tothom. No calen coneixements musicals previs.

PREU

456 euros.

HORARIS

Grups: Dimecres matí.

L'horari de cada grup-classe es concertarà amb el/la professor/a d'acord amb la disponibilitat horària expressada pels candidats i les candidates durant el procés de preinscripció i mirant de reunir, sempre que sigui possible, alumnat de nivell similar.

Duració: 30 hores (octubre 2023 – juny 2024).

MÍNIM D'ALUMNES

4 (el centre es reserva el dret d'anul·lar el curs en cas que no s'arribi al mínim).

REQUISITS

Sense coneixements previs o molt bàsics.

Cal fer una entrevista prèvia amb el/la professor/a. Una vegada preinscrit/a i durant el procés de configuració de grups el/la contactarem per concertar dia i hora de l'entrevista.

L'alumnat ha de portar el seu propi instrument.

PROFESSORAT

Laia Rius

Vull saber més sobre les preinscripcions als Cursos Oberts