Cartes de serveis

2017

La  Carta de Serveis de Drets Socials està adreçada als ciutadans, entitats, professionals, empreses i organitzacions interessats en conèixer aspectes fonamentals dels seus objectius i compromisos i de la seva activitat referent a l'oferta de serveis a la ciutadania.

2017

La Carta de Servicios de Derechos Sociales está dirigida a los ciudadanos, entidades, profesionales, empresas y organizaciones interesados en conocer aspectos fundamentales de sus objetivos y compromisos y de su actividad en lo referente a la oferta de servicios a la ciudadanía.

2017

La Carta de Serveis d'Habitatge està adreçada als ciutadans, entitats, professionals, empreses i organitzacions interessats en conèixer aspectes fonamentals dels seus objectius i compromisos i de la seva activitat referent a l'oferta de serveis a la ciutadania.

2017

La Carta de Servicios de Vivienda está dirigida a los ciudadanos, entidades, profesionales, empresas y organizaciones interesados en conocer aspectos fundamentales de sus objetivos y compromisos y de su actividad en lo referente a la oferta de servicios a la ciudadanía.

2017

La Carta de Serveis de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (IMEB) està adreçada als ciutadans, entitats, professional s, empreses i organitzacions interessats en conèixer aspectes fonamentals dels seus obje ctius i compromisos i de la seva activitat referent a l'oferta de serveis a la ciutadania.

2017

La Carta de Servicios del Instituto Municipal de Educación de Barcelona (IMEB) está dirigida a ciudadano s, entidades, profesionales, empresas y organizaciones interesados en conocer aspectos fundamentales de sus objetivos y compromisos y de su actividad en lo referente a la oferta de servicios a la ciudadanía

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat