Comunitat de Recerca i Coneixement

Novetats, fòrums i esdeveniments

14/11/2022 - 12:30

El dimarts 22 de novembre l’Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona organitza una jornada que té per objectiu debatre sobre com la recerca pot contribuir en la construcció de la nova metròpoli 2030, i com pot ajudar a les polítiques públiques a superar els nous reptes que se’ns presenten. Tot presentant diferents experiències de recerca i casos pràctics sobre dinàmiques emergents a la metròpoli: la governança participativa, els reptes i respostes a les necessitats de la infància i l’exclusió residencial.

Cal inscripció prèvia a https://iermb.uab.cat/ca/formulari-inscripcio/

19/04/2022 - 12:45

El dijous 26 d’abril de 16:00 a 18:00  tindrà lloc la 4a sessió del cicle d’intercanvi de coneixement entre el món professional i acadèmic. Aquest cop us proposem reflexionar sobre la participació dels/les professionals en les recerques aplicades,  a partir d’experiències de recerques aplicades i col·laboratives. Aquesta sessió va dirigida prioritàriament a professionals i tècnics que atenen i gestionen serveis, projectes i programes de l’àmbit social de l’ Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, interessats en l’anàlisi i la recerca dels processos en els que treballen, a investigadors i docents amb interès en nodrir-se de la pràctica social i alumnat de doctorats i màsters. Cal inscripció prèvia a: dpp@bcn.cat

21/03/2022 - 17:15

El grup de recerca GRISIJ ha organitzat, entre la UdL i la UB, unes jornades per fer difusió dels resultats del Projecte I+D que estan desenvolupant sobre processos d'acolliment i reunificació.

Les jornades, que tindran lloc els dies 5 d'abril, 14 de juny i 8 de novembre de 2022, estan destinades a persones professionals, tècniques, coordinadores… que treballen en el sistema de protecció a la infància, serveis socials i en entitats d'atenció a les famílies. També van dirigides a altres professionals que treballen amb famílies en situació de vulnerabilitat en qualsevol àmbit i que tinguin interès per la temàtica. 

10/02/2022 - 12:00

L’Ajuntament de Barcelona i la Fundació ”la Caixa” han atorgat les subvencions de la convocatòria del programa d’ajuts extraordinaris per a projectes de recerca científica a 7 propostes de projectes. En total es van presentar 62 propostes emmarcades en tres temàtiques: 1. L’envelliment i la qualitat de vida. 2. La mobilitat i el respecte a la protecció del medi ambient. 3. Ciutat sostenible: noves tecnologies aplicades a l’habitatge, l’espai i els serveis públics.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de VidaContactaAvís legal Accessibilitat