Comunitat de Recerca i Coneixement

Comunitat de Recerca i Coneixement

La Comunitat és un entorn de coneixement que connecta virtualment els equips professionals de l'Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona amb els grups de recerca universitaris i el personal investigador de les universitats.

Què compartim?

Novetats, fòrums i esdeveniments

15/10/2019 - 18:00

Finalitzem aquesta recerca aplicada col·laborativa del CUESB i UAB, amb l’objectiu d’estudiar, valorar i fer propostes de millora dels procediments de suport psicosocial en situacions d’emergències socials. Properament difondrem i presentarem els resultats.

13/10/2019 - 18:00

Comencem aquesta recerca aplicada col·laborativa liderada pel Grup de Recerca GRITS (UB), per millorar la participació de les famílies en els itineraris d’atenció en els serveis socials d’atenció bàsica. Recerca innovadora tant pels objectius com per la metodologia.

12/10/2019 - 18:00

Sota el títol "Educació per a un futur inclusiu amb oportunitats: Reptes per a la inclusió social de joves extutelats (2018-2021)", la recerca es centra en els itineraris de noies i nois procedents del sistema de protecció quan tenen entre 25-35 anys, i en avaluar el trànsit a la vida adulta.

11/10/2019 - 18:00

Projecte d’investigació sobre l’empoderament juvenil. La recerca és fruit de la col·laboració amb quatre universitats catalanes: Universitat de Girona (responsable del projecte), Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat