35È ANIVERSARI

El Consell Municipal de Benestar Social, és un dels consells més antics dels ajuntaments democràtics, va ser constituït l’any 1988. Des d’aleshores i transcorreguts 35 anys segueix sent motor de canvi per les polítiques socials de la ciutat, generador de sinèrgies i espai de trobada entre el teixit associatiu de la ciutat i les institucions.

El Consell es va crear amb la voluntat d’entomar conjuntament els reptes que una ciutat com Barcelona planteja, treballant plegats i donant veu als diferents actors que treballen per l’àmbit del benestar social i la qualitat de vida de la població. D’aquesta manera naixia un espai de debat, reflexió i expertesa que encara perdura. Transcorreguts 35 anys, el Consell es mereix celebrar la seva existència i trajectòria, agraint i valorant l’esforç de totes les persones que hi han format part en algun moment de la seva història.

Durant el curs 2022-2023 es duran a terme diferents actes que repassaran la tasca, l’empenta i les vivències, compartint dubtes i possibilitats de millora per poder crear entre totes les persones més i millors resultats.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de VidaContactaAvís legal Accessibilitat