Accés a la justícia i no-discriminació: propostes des del món local

Accés a la justícia i no-discriminació: propostes des del món local

02/03/2023 - 13:46

Amb motiu dels actes de celebració dels 25 anys d’existència de l’Oficina per la No discriminació de Barcelona, el pròxim 15 de març tindrà lloc la Jornada “Accés a la justícia i no-discriminació: propostes des del món local” al Centre cultural La Farinera del Clot.

La jornada vol seu un espai de reflexió sobre els reptes actuals per a desplegar mecanismes de reparació de persones víctimes de discriminació i delictes d’odi, tant des del punt de vista de l’accés a la justícia formal, com de l’activació d’altres recursos, com pot ser la potestat sancionadora administrativa i/o les pràctiques restauratives.

L’acte comptarà amb la participació de representants de l’administració municipal, autonòmica i estatal, de la sindicatura de greuges, del sistema judicial, de cossos policials, d’entitats de suport a víctimes de discriminació i de testimoniatges.

Podeu consultar el programa complet a través del següent enllaç.

L’assistència és gratuïta, només cal inscriure’s escrivint un correu electrònic amb el nom complet de les persones que hi assistireu a: dretsciutadania@bcn.cat. En cas que necessiteu servei d’interpretació en llengua de signes podeu demanar-lo fins al pròxim 6 de març enviant un correu electrònic a la mateixa adreça de correu electrònic.

Més informació

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Educació i Cicles de VidaContactaAvís legal Accessibilitat