Barcelona celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Barcelona celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

22/11/2022 - 18:42

La ciutadania podrà participar i gaudir d'un ampli ventall d'activitats lúdiques i reivindicatives organitzades per les entitats i els districtes des de finals de novembre fins a mitjans de desembre.

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i Barcelona se suma a la celebració, com cada any. Amb el lema “Som diversitat. Construïm Barcelona”, aprofitem l’efemèride per reivindicar els drets de les persones amb discapacitat i per posar en relleu la riquesa de la diversitat a l’hora de construir una ciutat justa i igualitària.

Celebrem l’efemèride oferint un ventall ampli i ric d’activitats que es desenvoluparan al llarg dels mesos de novembre i desembre, a la ciutat i als districtes. La majoria de les activitats són gratuïtes (s’indica les que tenen cost).

La ciutadania podrà ballar per la inclusió a les flashmobs dels districtes i participar i gaudir en espectacles de teatre i dansa, espais de debat, conferències, exposicions, tallers, activitats esportives, concerts i activitats de sensibilització.  Consulteu el programa sencer d’activitats.

Per altra banda, l’edifici de l’Ajuntament de Barcelona, les seus dels districtes i les fonts de places i jardins de la ciutat es vestiran de color taronja per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

El 3 de desembre de 1992, l’Assemblea General de les Nacions Unides va decidir proclamar aquest dia com el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i des d’aleshores se celebra arreu del món.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat