El Cicle de Cinema dels Drets dels Infants promou una vida sana i sostenible

El Cicle de Cinema dels Drets dels Infants promou una vida sana i sostenible

14/10/2021 - 13:29

Sota el lema “A Barcelona, vida sana i sostenible”, el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants vol acostar la Convenció dels Drets dels Infants al nens, nenes, adolescents i famílies de la ciutat i potenciar el debat sobre el dret a la salut.

Sota el lema “A Barcelona, vida sana i sostenible”, el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants vol acostar la Convenció sobre els Drets dels Infants al nens, nenes, adolescents i famílies de la ciutat i potenciar el debat sobre el dret a la salut.

Aquest curs 2021-2022, el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants vol sumar-se al compromís de Barcelona com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, donant resposta Pacte de Milà. La idea és reflexionar amb els nostres infants sobre com allò que mengem ens fa tenir una vida més saludable i quines repercussions té en un medi ambient més sostenible.

Les sessions familiars, enguany amb les pel·lícules Corb Mitjonet. La Gran Cursa i Wall-E,  estan programades pels diumenges: 7, 14, 21 i 28 de novembre a les 11 h als Cinemes Girona (carrer Girona, 175), i són gratuïtes. Cal fer la inscripció on-line clicant aquí o podeu trucar al telèfon 93 450 98 26.

El dia 21 de novembre també es projectarà Super Size Me en una sessió especialment pensada pel públic adolescent, i podeu fer les reserves clicant aquí.

Si voleu més informació sobre el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants: la programació adreçada als centres educatius i als centres socioeducatius, les guies didàctiques i les aportacions dels infants en edicions anteriors, cliqueu aquí.

També us informem que comptem amb la possibilitat d’audiodescripció i subtitulació disponibles prèvia demanda.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat