Es presenta el número 28 de la revista Barcelona Societat sobre migracions i ciutat

Es presenta el número 28 de la revista Barcelona Societat sobre migracions i ciutat

07/10/2021 - 13:34

L'acte serà en línia, tindrà lloc el proper 18 d'octubre i comptarà amb la participació del regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra.

El proper 18 d’octubre a les 18.30 hores es presenta el número 28 de la revista Barcelona Societat sobre migracions, ciutadania i ciutat. L’acte comptarà amb les intervencions del regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, la investigadora del CIDOB Blanca Garcés i l’experta en polítiques migratòries Glòria Rendón. La presentació serà en línia i es podrà seguir en directe a través d’aquest enllaç.

El número 28 de la revista aborda algunes de les realitats i reptes que les polítiques i els serveis municipals han hagut d’afrontar en l’àmbit de les migracions i el refugi en els darrers anys, i que estan sotmesos a canvis constants com s’ha pogut comprovar amb l’esclat de la pandèmia per la covid-19.

La revista Barcelona Societat està editada per l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona. Va néixer l’any 1993 amb l’objectiu de ser un instrument de difusió dels estudis i investigacions socials relacionats directament amb la ciutat, al servei d’aquells i aquelles professionals que es dediquen a les polítiques de benestar i igualtat social.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat