Jornades per repensar els Serveis Socials en temps de crisis

Jornades per repensar els Serveis Socials en temps de crisis

28/11/2021 - 21:02

L'Ajuntament de Barcelona organitza els dies 2 i 3 de desembre unes jornades per reflexionar sobre el model de futur dels Serveis Socials.

L’Ajuntament de Barcelona organitza les jornades “Repensar els Serveis Socials. Barcelona davant les crisis” els dies 2 i 3 de desembre a l’Auditori ONCE de Barcelona (Gran Via de Les Corts Catalanes, 400). A través de les diverses taules, ponències i dinàmiques participatives s’abordaran els reptes i contradiccions actuals i es plantejaran propostes d’acció transformadores. Podeu consultar el programa i realitzar la inscripció a través del següent enllaç.

Les jornades estan dirigides a professionals de l’àmbit de l’acció social, treballadors o treballadores vinculades al sector i persones expertes del món de l’acadèmia i la investigació social amb l’objectiu de debatre col·lectivament sobre el model de futur dels Serveis Socials. Així mateix, es comptarà amb la presència i col·laboració d’altres administracions públiques, entitats del Tercer Sector i col·legis professionals.

Podeu seguir les jornades en directe en els següents enllaços:

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat