Obren dos quioscos més gestionats per persones amb discapacitat

Obren dos quioscos més gestionats per persones amb discapacitat

12/10/2020 - 10:18

En els propers mesos obriran dos nous quioscos de premsa en desús gestionats per la cooperativa Diverscoop, integrada per onze persones amb diversitat funcional. Els establiments estaran situats a la cantonada del carrer d’Aribau amb Còrsega i a la rambla de Guipúscoa amb el carrer d’Espronceda. Amb aquests, la cooperativa ja gestionarà un total de cinc quioscos a la ciutat. L’objectiu és obrir-ne fins a deu durant l’any 2021.

Aquestes dues reobertures responen a la bona acollida que ha tingut la iniciativa des de l’inici de l’activitat, el mes de gener, amb tres establiments en actiu, a la plaça de Ramon Albó, a l’avinguda del Paral·lel i al passeig de Colom, que han aconseguit consolidar el projecte tot i la situació sanitària.

Durant aquests mesos, Diverscoop també ha enfortit l’estructura interna i s’ha dotat d’un suport directiu i empresarial ofert per sèniors voluntaris de l’Ajuntament i de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

A aquesta prospecció de futur se suma l’obtenció d’una subvenció de 60.000 euros del programa de subvencions per al foment del cooperativisme del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat