Onze entitats reconegudes a l’Àgora Ciutadana pel seu compromís amb la inclusió social

Onze entitats reconegudes a l’Àgora Ciutadana pel seu compromís amb la inclusió social

24/02/2021 - 13:18

El Saló de Cent ha estat l’escenari per celebrar la cinquena Àgora Ciutadana, en una edició telemàtica en què s’han lliurat onze Actius de l’Acord, el distintiu per visualitzar i reconèixer l’esforç d’entitats, organitzacions o projectes que treballen per promoure el compromís social ciutadà.

La trobada està organitzada per l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, format per més de set-centes entitats, associacions i organitzacions. Es tracta d’un espai de participació, de cooperació i d’acció conjunta d’institucions i organitzacions de la ciutat que treballen per construir una ciutat més inclusiva.

Enguany l’Àgora ha portat per títol “El valor del compromís social de la ciutadania de Barcelona”, i ha servit per reconèixer la tasca i l’esforç de les entitats socials, especialment durant els mesos de confinament per la covid-19. Les entitats reconegudes han estat:

— ABD
— Àgape +
— Associació In Via
— Associació Prohabitatge
— Associació Arep
— Fundació Joia, pel projecte “Tastets de voluntariat”
— Fundació Privada Uzsheimer
— Enriquezarte
— Narinan Projecte Social i Familiar
— Sonrisas de Bombay
— VAE

Les polítiques socials, prioritat a Barcelona

Barcelona és la ciutat de l’Estat que més recursos econòmics destina a polítiques socials. Recentment s’ha presentat una nova mesura de govern d’innovació social, per tal de facilitar al màxim l’accés als serveis socials municipals amb noves perspectives i la inclusió de la tecnologia com a aliada principal. En destaquen el simulador web de Les meves ajudes, o la prova pilot per oferir atenció social telemàtica, que es posarà en marxa properament.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat