Premi Bcn Fem Tech per l'equitat de gènere al sector de les TIC

Premi Bcn Fem Tech per l'equitat de gènere al sector de les TIC

01/09/2021 - 10:59

L’Ajuntament de Barcelona convoca el premi Bcn Fem Tech per l'equitat de gènere al sector de les TIC.

Aquest premi s’emmarca en la mesura de govern del mateix nom i té com a objectiu donar visibilitat, reconeixement i suport als projectes del sector de les TIC de la ciutat liderats per dones i contribuir a combatre, així, l’escletxa digital de gènere a la ciutat.

Els premis reconeixen, amb una dotació de 8.000 euros per cada categoria, els millors projectes presentats en cadascuna de les modalitats d’acord amb les categories següents:

  • Categoria A: STEM, gènere i infància
  • Categoria B: Dades amb mirada de gènere en el sector de la tecnologia
  • Categoria C: Violències a les xarxes
  • Categoria D: Visibilitat de les dones ‘tech’ a la ciutat de Barcelona

Els projectes han de tenir com a eix la ciutat de Barcelona, pel que fa a temàtica, públic objectiu o marc d’incidència i s’han de dur a terme durant l’any 2021 i primer trimestre del 2022.

Poden concórrer al premi les persones físiques o jurídiques, públiques o privades amb nacionalitat espanyola o residents a l’Estat, així com les agrupacions de persones físiques o jurídiques sense personalitat que reuneixin les condicions que estableixen les bases d’aquesta convocatòria i la normativa d’aplicació.

El termini de presentació s’inicia l’1 de setembre i acaba el 29 de setembre (ambdós inclosos) i s’ha de presentar un formulari d’inscripció, una memòria i els CV de les persones que compondran l’equip de treball.

Podeu accedir a la informació, la documentació i els canals de presentació per mitjà de l’enllaç següent: https://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/premis

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat