Arrenca la Cursa de la Dona de Barcelona en format virtual

05/11/2020 - 16:45 h

Aquest 5 de novembre es dóna el “tret de sortida” a la Cursa de la Dona Central Lechera Asturiana de Barcelona. Enguany, davant les circumstàncies ocasionades per la covid-19, serà en format virtual i les corredores podran realitzar els 5 quilòmetres de la prova entre el 5 i el 8 de novembre des de qualsevol lloc del món.

D’aquesta manera, les més de 30.000 dones inscrites a la cursa virtual podran córrer i col·laborar amb la lluita contra el càncer i la violència de gènere.

Esport i solidaritat poden córrer junts

Com cada any, la cursa té un component solidari. Les participants poden escollir, en el moment de realitzar la inscripció, fer una donació voluntària o comprar el dorsal 100% solidari en benefici íntegre de l’Associació de Dones Ca l’Aurèlia. El termini per inscriure-s’hi és fins al divendres 6 de novembre a les 08.59 hores.

Mecànica de la cursa

A l’hora de competir, les atletes inscrites hauran d’escollir córrer la distància de forma lliure o sobre un recorregut predefinit de 5 quilòmetres en cada ciutat. Durant els dies de la cursa, podran realitzar tants intents com es vulgui en la modalitat triada i la podran fer caminant o corrent.

Enguany, la marea rosa segueix viva. No deixis passar l’oportunitat i gaudeix de la Cursa de la Dona 2020.

 

Més informació