Districte del'Eixample

Pausa

Trobada amb l'Alcaldessa a la Dreta de l'Eixample

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, torna al districte per tenir una trobada amb el veïnat de la Dreta de l'Eixample. Serà el proper divendres 14 de desembre, a les 18.30 h, a l'Escola de la Concepció (c. Bruc, 102).

Estrena de la plaça Anna Lizaran

Et convidem a l'estrena de la nova plaça Anna Lizaran del Fort Pienc dissabte 15 de desembre al matí. El nom de l'actriu catalana va ser triat per les pròpies entitats d'un barri molt lligat a les arts escèniques i musicals

Consell de Barri de Sagrada Família

El Districte de l'Eixample convoca als veïns i veïnes de la Sagrada Família a un consell de barri extraordinari per parlar de l'acord municipal amb la Basílica de la Sagrada Família. La sessió tindrà lloc a les 19 h a l'Escola Tabor (c. Cartagena, 231).

Vine a jugar a la Mostra de Jocs i Joguines!

Del 17 de desembre al 4 de gener, els casals infantils del Districte de l’Eixample s’omplen de jocs i joguines perquè les famílies amb infants de 0 a 12 anys disposin d’un espai on poder compartir una estona de joc.

Consell de Barri de l'Esquerra

Propera sessió del Consell de Barri de l'Esquerra de l'Eixample dimecres 19 de desembre, a les 19 h, al Centre Cívic Urgell (c. Urgell, 145).

Serveis mínims de l'OAC del 13 de novembre al 7 de gener

Del 13 de novembre al 7 de gener (data prevista per la finalització de les obres), l’OAC treballarà en serveis mínims i exclusivament amb cita prèvia per a bona part dels tràmits.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de l'Eixample al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Sessió informativa de la convocatòria de subvencions 2019

13/12/2018 - 12:14 h

Subvencions. Dilluns 17 de desembre de 2018 a les 18 h a la Sala de Plens de la Seu del Districte es durà a terme la sessió informativa de la Convocatòria General de Subvencions 2019.

Modificació de sis límits territorials dels districtes

12/12/2018 - 14:58 h

Ajuntament. Només un cas afecta el veïnat, en una zona a la carretera de les Aigües inaccessible des d’Horta-Guinardó, on pertany.

Trobada amb l'Alcaldessa a la Dreta de l'Eixample

12/12/2018 - 14:00 h

Alcaldessa. El proper divendres 14 de desembre, l'Alcaldessa Ada Colau convida als veïnat de la Dreta de l'Eixample a una trobada per parlar del barri.

El projecte de La Model i l'acord amb la Sagrada Família , temes destacats de l'últim plenari de l'any

12/12/2018 - 13:04 h

Plenari. El Consell de Districte va informar favorablement la Modificació del Pla General Metropolità per ajustar la qualificació en el tram del carrer Provença corresponent a l’illa del Temple de la Sagrada Família.

Agenda

Taller de descoberta. "Fes el teu arbre de Nadal!"

Infantil. Dimecres 19 de desembre, a les 18.00 h. Taller de descoberta "Fes el teu arbre de Nadal!". Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Quan:
19/12/2018
On:
Biblioteca Esquerra de l'Eixample - Agustí Centelles

geGANTS, les emocions de la gent gran del Fort Pienc

Teatre. Un espectacle honest i vibrant fet per un grup de persones grans d'origen autòcton i asiàtic del barri.

Quan:
15/12/2018
On:
Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

El Nadal del senyor Branquilló i l'escombra voladora"

Infants. Amb l'entrada de desembre, el Barcelona Districte Cultural porta a les pantalles un parell de films d'animació apte per a tots els públics.

Quan:
15/12/2018
On:
Centre Cívic Urgell

Escudella solidària al barri de Sant Antoni

Solidaritat. A Sant Antoni no hi ha Nadal sense l'escudella solidària. Aquest any, la tradicional jornada es trasllada a una de les places de la nova Superilla de Sant Antoni, a la cantonada de Comte Borrell amb Tamarit.

Quan:
15/12/2018
On:
Recinte del Mercat, plaça de la Superilla a Tamarit - Comte Borrell

Us pot interessar

Webs d'interès