Obre a l'Eixample un Punt de Defensa dels Drets Laborals

22/09/2021 - 12:56 h

A partir del dimecres 29 de setembre, els Punts de Defensa dels Drets Laborals de Barcelona Activa començaran a oferir atenció presencial al Districte de l’Eixample els dimecres de 16 a 20 h.

El servei, que s’adreça a qualsevol persona que tingui una consulta laboral, independentment de la seva situació professional i/o administrativa, estarà ubicat a la Seu del Districte de l’Eixample (Aragó, 311).

Així, els veïns i veïnes del Districte tindran un punt d’atenció proper on poder adreçar-se si volen ser ateses de manera presencial per part d’una advocada laboralista.

Els Punts de Defensa assessoren de manera telemàtica i també presencial en altres indrets de la ciutat. El servei funciona amb cita prèvia, i per demanar cita cal entrar al web dels Punts de Defensa o trucar al 900 533 175.

Hi ha atenció en anglès i especialistes en qüestions de discriminació, assetjament per raó de sexe a la feina i en l’àmbit de cures (persones que treballen en l’àmbit de la llar o en entorns professionals en aquest sector).

Per realitzar una consulta en aquests àmbits cal enviar directament un correu, i una advocada especialista es posarà en contacte:

D’altra banda, els Punts de Defensa imparteixen sessions grupals de diferents temes d’interès a demanda per entitats o serveis, a través d’aquest formulari.