Una vintena de preguntes a l'Audiència pública de l'Eixample

06/11/2020 - 11:56 h

Dijous 5 de novembre es va celebrar l'audiència de l'Eixample, una sessió virtual a causa de les circumstàncies que estem vivint amb la pandèmia de la covid-19. De nou, les entitats del districte i la ciutadania va preguntar en directe al regidor del Districte, Jordi Martí Grau, sobre temes de present i futur de l'Eixample.

Entitats i ciutadans van elevar a l’equip de govern una vintena de preguntes i reflexions, prèviament registrades a través de la plataforma Decidim.barcelona.

Eixample Respira va demanar un projecte més innovador per millorar l’aire i la mobilitat de la ciutat, més enllà de les zones 30, les superilles i els carrils bici. L’Associació de Veïnes i Veïns de l’Esquerra Eixample va formular sis preguntes: sobre el punt en què es troben les converses sobre el trasllat de l’Hospital Clínic, el futur de l’Escola Entença, la represa de la construcció dels pisos tutelats per a gent gran del carrer Viladomat, quan es reunirà el Grup Impulsor del procés participatiu de La Model, les obres de l’edifici de Telefónica i propostes de noves zones d’esbarjo per a gossos.

Sant Antoni Comerç (SAC) es va queixar d’un centre il·legal de recollida de deixalles a l’avinguda Mistral, van demanar suport en la campanya comercial i d’activitats de Nadal i van preguntar sobre la reurbanització de la ronda de Sant Antoni.

També es va preguntar per la ubicació definitiva de l’escola Gaia, l’estacionament d’autobusos d’empresa al passeig Sant Joan entre Ausiàs Marc i plaça Tetuan, i el control de soroll dels ciclomotors, entre altres temes.

Totes les preguntes i les respostes corresponents per part del regidor Jordi Martí Grau han quedat registrades al vídeo següent.

Més informació