Roda la roba, roda-ho tot!

20/11/2020 - 10:50 h

La Taula social del Pla Comunitari de Sagrada Família impulsa el projecte InterCANVIS, una xarxa comunitària per intercanviar roba, llibres, recursos ortopèdics, joguines i tot tipus d'objectes. Roda la roba, roda-ho tot!

La xarxa està formada pel CAP Roger de Flor, el casal de barri Espai 210, l’Ateneu el Poblet, l’Aula Ambiental de la Sagrada Família, l’església evangèlica del barri i el Centre Cívic Sagrada Família.

El Pla Comunitari de la Sagrada Família ha creat un grup de whatsapp per intercanviar objectes de tota mena entre els veïns i les veïnes. Per unir-se al grup, al contactar al telèfon 656 41 10 44. Més informació a info@pdcsagradafamilia.cat.

Al CAP Roger de Flor s’oferirà material de mobilitat en bon estat (objectes voluminosos no). L’Espai 210 serà punt d’intercanvi de material per a la criança i de roba. Al Centre Cívic Sagrada Família es podran intercanviar joguines en bon estat (durant la campanya Renova les teves joguines, als mesos de maig i desembre) i a l’Ateneu El Poblet roba infantil.

L’Aula Ambiental s’afegeix al projecte amb el seu habitual intercanvi de llibres i el local de l’església evengèlica amb el seu rober solidari.

D’altra banda, l’Aula Ambiental i l’Espai 210 continuaran participant al programa municipal Renova la roba.

La informació amb els contactes i el calendari de recollida es pot consultar aquí.