Els tallers d'hivern dels centres cívics s'impartiran en línia des de casa

19/01/2021 - 11:03 h

Seguint les indicacions vigents del Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) establertes veient la situació epidemiològica a Catalunya i que busquen reduir la interacció social així com restringir la mobilitat tant com sigui possible, les activitats formatives d'aquest hivern començaran impartint-se en línia com a mínim durant les setmanes vinents en què es preveu que la situació epidemiològica serà de risc alt.

Els centres cívic de la ciutat tenen la ferma voluntat de passar-los a format presencial així que les circumstàncies ho permetin. Mentre no pugui ser, us acompanyaran des de l’altra banda de la pantalla! Aquests últims mesos de pandèmia han servit per a adquirir un ampli bagatge en les eines tecnològiques i fer un gran esforç per adaptar-se, fet que permet oferir-vos una formació en línia de qualitat.

Per a qualsevol dubte o aclariment al voltant de les formacions des de casa us podeu adreçar al vostre centre. En el cas que algun taller no pugui passar-se al format a distància, el curs quedarà ajornat per a més endavant. Per tal d’adaptar-nos a les noves situacions que es puguin donar, es treballarà per a flexibilitzar els períodes d’inscripcions durant tot el trimestre.

Suport per utilitzar les plataformes de conversa en línia

Al Centre Cívic La Casa Elizalde han preparat una classe virtual on t’explicaran com funciona Zoom i on podràs resoldre tots els teus dubtes.
Dimecres 20 de gener a les 18 h > https://zoom.us/j/93210915794?pwd=TEVaYTB4djBzUnV1ZHBBOUNCZ08xZz09
Dijous 21 de gener a les11 h > https://zoom.us/j/94261872520?pwd=c0pBTDNvR2Zac3FONnkyb2hNVlpXUT09

El Centre Cívic Fort Pienc també ha preparat una píndola de suport: https://fortpienc.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=5&t=AC&f=12.

La programació d’espectacles i exposicions les podeu gaudir de forma presencial

Per altra banda, la programació cultural (arts escèniques, música, projeccions audiovisuals i exposicions) es manté, com fins ara, als centres seguint estrictament les directrius previstes en els Plans de represa del sector cultural: arts escèniques i musicals del 21 de setembre de 2020.