Desmantellat un punt de venda de droga al districte de l’Eixample

17/02/2021 - 16:05 h

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona del Grup de Delinqüència Urbana de l’Eixample i de la Unitat d’Investigació van desmantellar ahir un punt de venda de droga al barri de la Sagrada Família i van detenir dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública.

Les investigacions es van iniciar el passat mes d’octubre arran de les denúncies rebudes per diversos veïns i veïnes de la Sagrada Família per la presumpte existència d’un grup d’individus que, de forma organitzada, distribuïa substàncies estupefaents al barri, generant por i inseguretat.

La Guàrdia Urbana va poder certificar que la activitat delictiva es duia a terme des del domicili d’una de les persones investigades, que també funcionava com a magatzem de les substàncies estupefaents.  La droga es distribuïa en petites quantitats pel barri, tant a la via pública com a les terrasses dels establiments de la zona. Els agents també van recollir nombroses queixes veïnals per baralles i incivisme al voltant d’aquests establiments relacionats amb el tràfic de drogues.

Com a resultat de l’entrada i perquisició es van intervenir 65,18 grams de cocaïna en roca i preparats en embolcalls; 650 grams de substància de tall; i 17.395 euros.