La biblioteca Arús estrena web

15/03/2021 - 14:49 h

Amb motiu de la celebració del 125è aniversari de la Biblioteca Pública Arús, que finalitza al març, la biblioteca ha estrenat nou web. Una pàgina més dinàmica, atractiva, fàcil i intuïtiva, i adaptada a qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador de sobre taula, una tauleta o bé un telèfon mòbil.

Des del nou web es pot entrar a una gran varietat de continguts sobre la Biblioteca: un recorregut pels moments més importants de la història de l’equipament, les biografies del seu fundador -Rossend Arús i Arderiu- i dels personatges més rellevants lligats a la biblioteca, com Valentí Almirall o Antoni Farnés, i una descripció del fons bibliogràfic, entre d’altres.

Ara es pot consultar el catàleg en línia del fons bibliogràfic; veure els serveis que ofereix la Biblioteca; realitzar visites virtuals pels seus salons, i per la Col·lecció Joan Proubasta de Sherlock Holmes; col·laborar amb el programa d’apadrinament de documents; i seguir el blog de notícies, on s’informarà sobre totes les activitats, conferències i exposicions que s’organitzen.

La Biblioteca Arús també va obrir recentment un canal de Youtube on s’emeten en directe conferències, presentacions i visites virtuals.