Roses de roba i llibres per Sant Jordi als quioscos de Diverscoop

22/04/2021 - 11:26 h

El 23 d'abril, la ciutat de Barcelona celebra la diada de Sant Jordi. Els quioscos de la cooperativa Diverscoop, gestionada per persones amb discapacitat, vendran roses de roba i roses pintades a mà, a més de llibres. L'horari d'atenció al públic dels quioscs és de 7.30 hores a 18.30 hores.

Les roses de roba les fan els usuaris i les usuàries de l’entitat Formació i Treball que atén a persones en risc d’exclusió social. Les roses pintades a mà les prepara un veí del barri i només es trobaran al quiosc del carrer Ramón Albó.

També hi haurà altres productes com llaços per al cabell, fets per l’entitat Formació i Treball; i mascaretes de roba sostenibles i ecològiques a càrrec de l’empresa Vertikal. Aquesta empresa fa productes de proximitat a Barcelona gràcies a l’ajut de dones en risc d’exclusió social. D’altra banda, es podran comprar gorres, motxilles i mocadors pintats a mà que realitzen des de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral.

Tots els productes es podran trobar als quioscs següents:

  • C/ Ramón Albó, 4 al districte de Sant Andreu.
  • Av. Paral·lel, 91 a Sants-Montjuïc.
  • Rambla de Guipúscoa, 16 cantonada amb c/ Espronceda al districte de Sant Martí.
  • C/ Aribau, 166 cantonada amb c/ Còrsega, al districte de l’Eixample.

El dia de Sant Jordi tots els quioscos estaran oberts de les 7.30 a les 18.30 hores, excepte el d’Aribau que mantindrà l’horari d’obertura habitual.

L’horari habitual és de les 7.30 hores a les 14.30 hores de dilluns a diumenge.

El quiosc de Passeig Colom, que també forma part de la cooperativa Diverscoop, romandrà tancat. Tot i que hi ha intencions de posar-lo en funcionament a l’estiu.

La coopertiva Diverscoop, formada per persones amb discapacitat, gestiona alguns quioscos de la ciutat que estaven en desús des de principis del 2020.