Nou cicle Vides a l'aire sobre l'emergència climàtica

23/04/2021 - 13:23 h

El Camí Amic, pojecte comunitari d’educació en valors cívics i ambientals, enceta un nou programa d'activitats del cicle Vides a l'aire, al voltant de l'emergència climàtica.

El cicle comença amb la conferència El canvi climàtic: una emergència ignorada, al CC Casa Golferichs, en la qual s’analitzaran les possibles relacions entre la pandèmia de la Covid-19 i el canvi climàtic.

Hi haurà també les xerrades: Ecologisme: orígens i actualitat del moviment que fa front a l’emergència climàtica, L’emergència climàtica a Barcelona i El procés de creació de Laura Van Severen. Strata, sobre l’exposició que acollirà l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca. A més, se celebrarà una taula rodona al CC Urgell sota el títol There is no planet B, en la qual participaran representants de Rebel·lió o Extinció – XR Barcelona, Ecologistes en Acció de Catalunya, Aula Ambiental Sagrada Família i el Consell de la Joventut de Barcelona.

El Centre Cívic Urgell acollirà també l’espectacle teatral La venganza de Greta Thunberg, una peça documental sobre l’imminent col·lapse mediambiental, la figura del refugiat climàtic, la militarització de l’Àrtic i la lluita ecologista.

Per últim,hi haurà dues exposicions: Busquem la sortida d’emergència climàtica (Biblioteca Agustí Centelles) i l·lustracions de l’alumnat del batxillerat artístic de l’Institut Poeta Maragall (La Model), i dues sessions de contacones adreçades al públic familiar.

Vides a l’aire és un cicle organitzat pel projecte comunitari Camí Amic, en coordinació amb els centres cívics Casa Golferichs, Urgell i Cotxeres Borrell, les biblioteques Joan Miró i Agustí Centelles, l’Espai de fotografia Català-Roca, l’Espai de Gent Gran Montserrat Olivella i l’Aula Ambiental Sagrada Família, amb la col·laboració del Districte de l’Eixample.

Adjunts